ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper

UPDATED:16-04-2014

Back You are here: Home Σύλλογοι - Μέλη Σύλλογοι - Μέλη ΣΕ-ΙΚΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΕ-ΙΚΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΕ ΙΚΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:Προγραμματισμένη αιμοδοσία στις 10 και 11 Απριλίου 2014

Μετά την άρνηση του Δ/ντή του Περ/κού Υποκ/τος να μας διαθέσει χώρο στο Περ/κό Υποκ/μα για την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης αιμοδοσίας μας - παρότι του είχε γνωστοποιηθεί από τις αρχές Μαρτίου- σε συνεννόηση με τον Δ/ντή του ΙΚΑ Τούμπας,  μας παραχωρήθηκε ο χώρος  στο Υποκ/μα Τούμπας και θα πραγματοποιηθεί εκεί κατά τις ώρες 09.00π.μ.-12.30μ.μ.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι σε συνεννόηση και με τους συναδέλφους Δ/ντές  να προσέλθουν μοιρασμένοι στις δύο ημέρες της αιμοδοσίας.
 Σας ενημερώνουμε ότι οι συνάδελφοι των Υποκ/των της Θεσ/νίκης, που δεν θα μπορέσουν να δώσουν αίμα στην συγκεκριμένη ημερομηνία, θα μπορούν να δώσουν όποια ημέρα επιθυμούν στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».Οι συνάδελφοι των Υποκ/των εκτός Θεσ/νίκης μπορούν να δίνουν αίμα σε οποιοδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο, αρκεί να δηλώνεται ότι δίνεται για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο συνάδελφος αιμοδότης που θα δώσει αίμα, δικαιούται δύο (2) ημέρες άδεια, ανεξάρτητα από την ημέρα αιμοληψίας ( σύμφωνα με το υπ αρ.πρωτ. Ρ51/6/26-10-99 έγγραφο της Διοίκησης του ΙΚΑ).
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι συνάδελφοι που θα δώσουν αίμα θα πρέπει να έχουν φάει πρωινό.
Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας σε αυτή την κοινωνική προσπάθεια, προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα να βοηθούμε όλους τους συναδέλφους μας, που έχουν ανάγκη οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους Α βαθμού.
 

More Articles...