Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΦΚΑ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΦΚΑ

pose popokp

Αρ. Πρωτ.: 330/2017
Αθήνα, 12-10-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Δ.Σ της ΠΟΣΕ ΙΚΑ και της ΠΟΠΟΚΠ χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που είπαν ΟΧΙ στην αξιολόγηση και στην τιμωρητική-απεργοσπαστική τροπολογία της Κυβέρνησης συμμετέχοντας μαζικά στην Απεργία – Αποχή. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους προϊσταμένους και τους διευθυντές που δεν έπεσαν στη «παγίδα» της τροπολογίας Γεροβασίλη, η οποία ουσιαστικά αυτούς ήθελε να εκβιάσει και συντάχθηκαν με την πλειοψηφία των υπαλλήλων.

Τους λέμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε απόπειρα αποκλεισμού τους από θέσεις ευθύνης λόγω της συμμετοχής τους στην Απεργία-Αποχή.

Σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των εκθέσεων αξιολόγησης από τους Α’ αξιολογητές, πραγματοποιούμε καταλήψεις στα τμήματα προσωπικού του ΕΦΚΑ και καλούμε τόσο τους αξιολογητές όσο και τους υπόλοιπους συναδέλφους που δεν πείστηκαν και κατέθεσαν εκθέσεις, ο καθένας με το δικό του σκεπτικό και τη δική του προσέγγιση, να το ξανασκεφτούν έστω και τώρα και να ζητήσουν πίσω - όπως έχουν δικαίωμα με αίτησή τους - τις εκθέσεις αξιολόγησης.

Άλλωστε η συμμετοχή των υπαλλήλων στην απεργία-αποχή με πολύ μεγάλα ποσοστά σε ολόκληρο το Δημόσιο έχει ήδη απονομιμοποιήσει πλήρως κάθε διαδικασία «αξιολόγησης» και έχει ενταφιάσει το νόμο Βερναρδάκη. Τα στοιχεία που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από την ΑΔΕΔΥ καταρρίπτουν τους καταγέλαστους ισχυρισμούς της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης ότι στην αξιολόγηση αντιδρά μόνο μια μικρή μερίδα συνδικαλιστών, καθώς καταγράφεται παντού μια βαθιά αντίθεση των εργαζόμενων τόσο στην αξιολόγηση όσο και στο συνολικότερο σχέδιο για ανατροπή των εργασιακών δικαιωμάτων και για αναδιάρθρωση του Δημοσίου σε όφελος ιδιωτικών συμφερόντων και ενάντια στις λαϊκές ανάγκες.

pose popokp stamp

Αχτσιόγλου: «Έντονα πλεονασματικός και σε υγιή βάση ο ΕΦΚΑ»  ZouglaΑριθμ. πρωτ.: Φ80020/οικ.49618/Δ15.831/2017 Υπολογισμός ...  Taxheaven.grFull coverage

Θ. Φωτίου: Πως θα υποβληθούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα  Taxheaven.grΠώς θα υποβάλλεται η αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα (video)  ΕΡΤFull coverage

Πάει για το 2018 ο συμψηφισμός στις εισφορές του ΕΦΚΑ