Back Βρίσκεστε εδώ: Home Δραστηριότητες ΔΣ Δραστηριότητες ΔΣ ΠΟΣΕ Ανακοινώσεις ΔΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVOTEL (Λιοσίων και Μ. Βόδα 4-6) ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.00

pose popokp

Αρ. Πρωτ: 311/2017
Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2017
Τους Συλλόγους-μέλη
για ενημέρωση όλων των συναδέλφων
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVOTEL (Λιοσίων και Μ. Βόδα 4-6)
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.00

Συναδέλφισσες – οι,

Μετά τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων σε ολόκληρο το Δημόσιο στην απεργία/αποχή και την ακύρωση στην πράξη της νέας «αξιολόγησης», η Κυβέρνηση με τη στήριξη της Ν.Δ. μέσω της γνωστής αντισυνταγματικής τροπολογίας-Γεροβασίλη, επιχειρεί τη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού προκειμένου να επιβάλλει εκβιαστικά τη συγκεκριμένη διαδικασία και να καλύψει τις άμεσες μνημονιακές της υποχρεώσεις. Με τη συγκεκριμένη τροπολογία ουσιαστικά παρεμβαίνει στη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος, καταστρατηγεί τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και ιδιαίτερα το δικαίωμα στην απεργία, θεσμοθετώντας για ΠΡΩΤΗ φορά ποινές και διακρίσεις σε βάρος των απεργών.

Η δική μας νέα δυναμική απάντηση ξεκινά με τη συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής στην απεργία/αποχή της ΑΔΕΔΥ και συνεχίζεται με την καθολική μας άρνηση να παραλάβουμε και να καταθέσουμε το φύλλο αξιολόγησης. Οφείλουμε δε να μην ξεχνάμε πως πέρα από τη συγκεκριμένη τροπολογία και οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο διαφωνίας μας, αξιολόγηση σημαίνει ότι : Οι φάκελοι των εργαζόμενων θα κουβαλούν για ολόκληρο τον εργασιακό τους βίο τους χαρακτηρισμούς «επαρκής», «μέτριος», «ανεπαρκής» και «ακατάλληλος», δημιουργώντας μια δεξαμενή «προβληματικών» υπαλλήλων όπου ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί «κατά το δοκούν» από οποιαδήποτε πολιτική ηγεσία. Σημαίνει δηλαδή προετοιμασία του εδάφους γι’ αργότερα, όταν απαιτηθεί η «θυσία» κάποιων χιλιάδων εργαζομένων για το κλείσιμο μιας επόμενης αξιολόγησης του μνημονιακού προγράμματος ή μιας επόμενης μνημονιακής σύμβασης.

Στα πλαίσια της κλιμάκωσης του αγώνα και της καλύτερης ενημέρωσης των συναδέλφων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αξιολόγηση, καλούμε όλους τους συναδέλφους –μέλη των Συλλόγων των Ομοσπονδιών μας του νομού Αττικής, σε συγκέντρωση-συζήτηση στο ξενοδοχείο NOVOTEL (Λιοσίων και Μ. Βόδα 4-6 ) τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 1.00 μ.μ. Θα παραβρεθούν μέλη της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ καθώς και ο νομικός μας σύμβουλος. Καλούμε επίσης τα σωματεία και τα συνδικαλιστικά στελέχη της περιφέρειας με τη στήριξη και τη συνεργασία κάθε Ομοσπονδίας να αναλάβουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Η ΑΝΤΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

pose popokp stamp

Αχτσιόγλου: «Έντονα πλεονασματικός και σε υγιή βάση ο ΕΦΚΑ»  ZouglaΑριθμ. πρωτ.: Φ80020/οικ.49618/Δ15.831/2017 Υπολογισμός ...  Taxheaven.grFull coverage